A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Фонд соціального страхування

Укладено 5,5 тис. договорів на забезпечення осіб з інвалідністю санаторно-курортним лікуванням за кошти Фонду

За оперативними даними першого півріччя 2021 року особи з інвалідністю внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання уклали 5 530 договорів для проходження лікування на базі санаторно-курортних закладів за кошти Фонду соціального страхування України. З них близько 3,5 тисячі осіб вже забезпечені курсом санаторно-курортного лікування.

09:59:18 16.07.2021

Фонд нарахував 10,7 млрд гривень лікарняних і декретних допомог у першому півріччі

За підсумками першого півріччя 2021 року Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування листки непрацездатності по тимчасовій втраті працездатності, а також по вагітності та пологах на суму 10,7 млрд гривень.

09:56:08 16.07.2021

Проходження е-лікарняного на підприємстві для призначення матеріального забезпечення застрахованій особі

Листок непрацездатності, що формується у Електронному реєстрі листків непрацездатності, є такою ж підставою для звільнення від роботи, оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності, призначення матеріального забезпечення, як і його паперова версія.

13:25:07 30.06.2021

Визначення термінів

Електронний реєстр листків непрацездатності – це реєстр, який ведеться з метою забезпечення накопичення, зберігання, обліку та використання інформації про сформовані (видані), продовжені листки непрацездатності для реалізації прав застрахованих осіб на отримання допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах, оплату перших п’яти днів тимчасової непрацездатності, що здійснюється за рахунок коштів роботодавця, а також для проведення перевірки обґрунтованості видачі та продовження листків непрацездатності.

13:22:26 30.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь