A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Фонд соціального страхування

Форма додатка 1.3 заяви-розрахунку «ІІІ. Нарахування допомоги по тимчасовій непрацездатності внаслідок нещасного випадку або профзахворювання»

Форма додатка 1.3 заяви-розрахунку «ІІІ. Нарахування допомоги по тимчасовій непрацездатності внаслідок нещасного випадку або профзахворювання» заповнюється таким чином:

13:08:25 30.06.2021

Фонд направив 400 млн грн фіндопомоги на лікарняні і декретні виплат

Фонд соціального страхування України направив 400 мільйонів гривень фінансової допомоги з державного бюджету на виплату допомог по тимчасовій втраті працездатності, по вагітності та пологах і на поховання для 80 тисяч осіб.

12:54:59 30.06.2021

В е-лікарняному оновились причини непрацездатності

Матеріальне забезпечення застрахованим особам по е-лікарняних необхідно оформлювати за формою заяви-розрахунку, врахувавши, що у е-лікарняного відсутня серія, але йому присвоюється унікальний номер, та в е-лікарняному оновились причини непрацездатності. У заявах-розрахунках по листках непрацездатності на паперових бланках коди причин непрацездатності залишаються без змін.

12:51:36 30.06.2021

Як відбувається проходження е-лікарняного на підприємстві?

   Поступово Україна переходить на автоматичне формування е-лікарняних замість видачі паперових листків непрацездатності. Перехідна модель триватиме з червня по серпень цього року, однак уже зараз багато роботодавців почнуть працювати з електронною версією звичних лікарняних. Е-лікарняні, як і паперові, є підставою для надання працівникам допомоги по тимчасовій втраті працездатності, а також по вагітності та пологах.

14:34:57 17.06.2021

Фонд соціального страхування розпочинає здійснювати оплату е-лікарняних

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний – такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

15:05:19 10.06.2021

Правління схвалило проєкт змін до бюджету Фонду

На екстреному засіданні 09 червня правління Фонду соціального страхування України схвалило проєкт змін до річного бюджету Фонду. Зміни затверджені для врегулювання надання Фонду фінансової допомоги у розмірі 400 мільйонів гривень з державного бюджету.

15:04:31 10.06.2021

Оформлення е-лікарняних замість паперових листків непрацездатності: роз'яснює МОЗ

До 1 вересня для окремих видів хвороб та на допомогу по вагітності та пологах будуть формуватися лікарняні листки тільки в паперовій формі. Також в паперовій формі будуть видаватися лікарняні листки щодо продовження хвороби

15:03:42 10.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь