A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Громадськість Першотравенська підтримала звернення щодо утворення та ліквідації районів

Дата: 01.04.2021 20:54
Кількість переглядів: 542

Фото без опису20 липня у виконкомі відбулось позачергове засідання громадської ради при виконавчому комітеті Першотравенської міської ради. Цього дня представники інститутів громадянського суспільства  одноголосно підтримали запропоноване керівництвом міста звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова, Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, голови Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренка щодо утворення та ліквідації районів станом на 20.07.2020 року.


   Члени громадської ради висловили невдоволення віднесенням міста Першотравенська до Синельниківського району. На думку всіх присутніх, місто має бути закріплене за Павлоградським районом, оскільки історично є частиною Західного Донбасу. Крім того, з точки зору логістики перебування нашого міста у складі Павлоградського району є більш доцільним. Про це йдеться у тексті звернення до керівників вищих органів влади.

   Текст звернення також було підтримано на засіданні виконавчого комітету Першотравенської міської ради, яке відбулося цього дня.

   Завтра, 21 липня, відбудеться засідання позачергової 51 сесії міської ради VІІ скликання, на якій також буде розглянуте вищезазначене питання.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь