A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У ліцеї №2 буде модернізовано харчоблок за концепцією Мінрегіону

Дата: 22.02.2022 17:21
Кількість переглядів: 699

Фото без опису22 лютого у Першотравенську з робочим візитом побували заступник голови Дніпропетровської ОДА Ольга Горб та директор департаменту освіти і науки Олексій Полторацький.

Разом з міським головою Оксаною Вінницької та представниками міського відділу освіти вони відвідали Першотравенський ліцей №2 та оглянули приміщення харчоблоку. В ході зустрічі були обговорені ключові робочі моменти та сплановані спільні дії. 

Їдальня та кухня будуть модернізовані відповідно до концепції Міністерства розвитку громад та територій у рамках реформи шкільного харчування, яка впроваджується під патронатом першої леді Олени Зеленської.  Зокрема, кухня  буде укомплектована тепловим, холодильним та технологічним промисловим обладнанням.

У Держбюджеті на 2022 рік передбачено субвенцію на модернізацію харчоблоків у закладах загальної середньої освіти. Планова кошторисна вартість проєкта у Першотравенському ліцеї №2 складає більш ніж 4 млн грн. З міського бюджету на співфінансування буде спрямовано 20% від вартості проєкту.

Згодом у рамках реформування освітньої галузі Першотравенський ліцей №2 буде перепрофільований на академічний ліцей з профільним навчанням.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь