A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Автопарк 47-ї пожежної частини поповнився італійським автомобілем

Дата: 02.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 1046

Фото без описуНещодавно міський голова Оксана Вінницька зустрілась з керівником районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Сергієм Бедранем, начальником 10 державного пожежно-рятувального загону Артемом Журавльовим та начальником 47 державної пожежно-рятувальної частини Андрієм Горловим.

Під час робочої зустрічі керівники обговорили нагальні питання та оглянули пожежний автомобіль Іveco, який надійшов у частину як гуманітарна допомога від Уряду Італії.

Пожежники відзначають, що автомобіль та пожежно-рятувальне обладнання дійсно європейської якості. Наразі наша пожежна частина обслуговує не тільки Першотравенськ, а й прилеглі території. Тож нова машина забезпечить більш оперативне та ефективне реагування на надзвичайні ситуації. Приміром автомобіль Іveco має ємність на 3,5 тонни води, а машини, які є в наявності,   лише на 2 тонни.

На рахунку першотравенських рятувальників сотні ліквідованих пожеж, надзвичайних ситуацій та врятованих людських життів.  А враховуючи воєнний стан в Україні, надана гуманітарна допомога від Уряду Італії є на часі.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь