A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У лікарню доставили дизельний генератор

Дата: 03.06.2022 15:46
Кількість переглядів: 1063

В цей нелегкий для України час весь світ єднається у відчайдушній боротьбі за незалежність та майбутнє нашої Держави. Небайдужі люди роблять все, щоб допомогти тим, хто цього потребує.

02.06.2022 року Першотравенську міську лікарню вкотре відвідала команда представників бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). За фінансової підтримки United Nations CERF лікарні надали стаціонарний дизельний генератор Dalgakiran DJ44 на 35кВт (Туреччина), який  застосовується як основне та резервне джерело електроенергії.

Наявність потужної дизельної електростанції у разі аварійного знеструмлення закладу дасть можливість безперебійної роботи основних структурних підрозділів лікарні.

Також міська лікарня отримала допоміжні засоби та медичне обладнання Європейської якості, яке будуть використовувати хворі з обмеженими фізичним функціями руху.

Адміністрація та медперсонал Першотравенської міської лікарні висловлюють   щиру вдячності представникам ВООЗ та United Nations CERF за гуманітарну допомогу, яка дужа важлива для роботи в умовах воєнного стану.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь