A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

До уваги суб’єктів господарювання!

Дата: 13.07.2022 14:14
Кількість переглядів: 266

Фото без описуВідповідно до листа Державної установи “Офіс з розвитку підприємництва та експорту” (далі - Установа) щодо проведення набору на освітню програму Ехрогt Асаdеmу 2022 повідомляємо.

З 28 червня до 20 липня 2022 року Установа у співпраці з Інститутом Маркетингу Естонії проводить набір на освітню програму Ехрогt Асаdеmу 2022.

Ехрогt Асаdеmу 2022 - освітня програма для українських підприємців малого та середнього бізнесу, які тільки планують виходити на зовнішній ринок або мають досвід експорту і бажають розширити зовнішньоекономічну діяльність. За результатами навчання на програмі учасники створять детальний індивідуальний експортний план з виходу на міжнародні ринки для своєї компанії.

Програма  передбачає  2  формати  участі:  самостійний та з тренерським

супроводом; 6 навчальних модулів з теоретичними матеріалами та практичних воркшопів. Виконання практиччого домашнього завдання, сесії зворотного зв’язку, доступ до закритого віртуального тренінгового центру, де оцінюється прогрес, нетворкінг для побудови довготривалих ефективних відносин та створення партнерства для експорту.

До навчання запрошуються менеджери зовнішньоекономічної діяльності, керівники компаній, які планують розпочати експортну діяльність або вже мають досвід експорту та є діючими експортерами з числа малого і середнього бізнесу усіх галузей виробництва.

Навчання проходитиме з серпня до грудня 2022 року. Один модуль Програми вивчається впродовж трьох тижнів. Навчання відбуватиметься українського мово, учасник повинен передбачити орієнтовно 5 годин на тиждень для проходження навчання та належного виконання домашніх завдань.

З деталями навчання та умовами участі можна ознайомитись за цим посиланням:https://export.gov.ua/education/179-export_academy_2022


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь