A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

29 серпня - День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2022 08:01
Кількість переглядів: 636

Шановні першотравенці!

Відповідно до Указу Президента  29 серпня в Україні оголошено Днем пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Цього дня ми віддаємо шану захисникам, які боронили нашу Батьківщину, віддавали своє життя за її свободу та незалежність.

Війна на Донбасі стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей - тих, хто безпосередньо знаходиться на території бойових дій, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекає дома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.

Сьогодні наші воїни продовжують відстоювати суверенітет та територіальну цілісність України. Багато з них віддали власне життя, аби ми з вами жили під мирним небом. Їхній героїзм назавжди залишиться в історії новітньої України, як приклад незламності духу, патріотизму та любові до рідної землі.

У великій скорботі і шані схилімо голови перед пам'яттю наших героїв! Доземно вклонімося кожній родині, яка понесла непоправну втрату.

Вічна слава та шана полеглим!

Оксана ВІННИЦЬКА, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь