A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулася сесія Першотравенської міської ради

Дата: 02.11.2022 10:23
Кількість переглядів: 576

Фото без опису01 листопада  під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької відбулася 13-та позачергова сесія міської ради VІІІ скликання. У порядку денному депутати розглянули 17 нагальних питань та прийняли  важливі для громади міста рішення.

З метою підтримки житлово-комунального господарства міста, надання якісних комунальних послуг населенню депутати збільшили обсяг фінансування Першотравенського МЖКП на загальну суму 12,5 млн грн та комунального підприємства «Тера Нова» - на 900 тисяч грн.

Народні обранці внесли зміни до бюджету Першотравенської міської громади на 2022 рік та  прийняли рішення про перенаправлення бюджетних коштів з інших програм на забезпечення містян тепло- та водопостачанням у зв’язку з воєнним станом.

Також депутати передбачили виділення додаткових 69,6 тис. грн на витрати, пов’язані з доправленням мобілізованих громадян до пунктів призначення.

Окрім того, народні обранці прийняли рішення про передачу до державної власності нежитлового приміщення на вулиці Шахтарської Слави органам прокуратури області.

Депутати прийняли рішення про проведення земельних торгів з продажу права оренди на земельну ділянку комунальної власності на вулиці Кобзаря між газовою заправкою та вулицею Героїв Космосу.

Також було прийнято низку рішень щодо продовження договорів оренди земельних ділянок, які перебувають в комунальній власності міста.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь