A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Шановні військовослужбовці!

Дата: 06.12.2022 08:26
Кількість переглядів: 297

Фото без опису6 грудня наші серця наповнюються вдячністю, адже сьогодні країна відзначає День Збройних сил України! Саме ЗСУ несуть відповідальну місію з оборони нашої Вітчизни, захисту її суверенітету територіальної цілісності та недоторканності.

У героїчному захисті України від російського вторгнення українські військові проявили високий професіоналізм й стали однією з найсучасніших і боєздатніших армій світу.

Життя в умовах війни – це усвідомлення того, що ми маємо можливість відчувати, мислити, діяти та існувати завдяки зусиллям і подвигу наших військовослужбовців. У цей особливий день ми дякуємо нашим воїнам за доблесну службу і висловлюємо глибоку шану усім, хто захищає нашу рідну домівку  -  незалежну Україну.

Завдання українського суспільства – забезпечити всю можливу підтримку тим, хто несе службу у Збройних силах нашої  держави, бути вдячними захисникам, пам’ятати про загиблих, поранених і полонених військовослужбовців, допомагати їх родинам.

Низько схиляємо голови перед подвигом тих, хто віддав життя у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України.

Щиро дякую і бажаю нашим захисникам віри у свої сили, міцного здоров’я, витримки, військової вдачі та якнайшвидше здобути Перемогу!

Слава нашим Героям! Слава Україні!

Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь