A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Подання декларації про майновий стан і доходи через Електронний кабінет

Дата: 08.12.2022 10:48
Кількість переглядів: 199

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Павлоградський регіон) інформує, що декларацію про майновий стан і доходи (далі – Декларація), з метою отримання податкової знижки, можна подати трьома, встановленими нормами Податкового кодексу України, способами, в тому числі і через Електронний кабінет. Відтак, особи, які мають особистий ключ кваліфікованого електронного підпису можуть скористатись розділом Електронного кабінету «ЕК для громадян».

Для заповнення Декларації за необхідністю можна здійснити Запит щодо отримання вiдомостей з Державного реєстру фiзичних осiб - платникiв податкiв про суми/джерела виплачених доходiв та утриманих податкiв в електронному виглядi через вкладку «Запит про суми виплачених доходів». Після отримання відповіді від ДПС, слід використати вкладку «Податкова декларація про майновий стан і доходи». По завершенню заповнення Декларації необхідно перевірити алгоритм заповнення шляхом застосування режиму «перевірити».

Наступним кроком має бути збереження Декларації (режим «зберегти») та її підпис (режим «підписати»). На завершення Декларація надсилається до контролюючого органу. Звертаємо увагу, що даний сервіс надає можливість направити податкову декларацію до контролюючого органу з копіями первинних документів. Для цього платнику податків необхідно використати режим «Документ довільної форми». Слід зазначити, що завантаження документів у довільній формі (копій первинних документів) здійснюється єдиним файлом типу pdf/jpg із обмеженням розміру не більше 2МБ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь