A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

26 квітня − День Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2023 08:46
Кількість переглядів: 342

Фото без опису26 квітня 1986 року о 1:23 год. за київським часом сталася найбільша техногенна аварія в історії людства. У цей день на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів. Ця аварія вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики за кількістю потерпілих від її наслідків та за економічними збитками.

37 років біль Чорнобиля залишається в наших серцях. Слово Чорнобиль - стало символом горя, страждань, втрат та покинутих домівок.

Але Чорнобиль – не лише велика трагедія, це й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Біль Чорнобиля відгукнувся у серці кожного жителя нашої країни, назавжди залишаючи у пам’яті подвиг ліквідаторів.

Сьогодні ми висловлюємо слова щирої подяки та засвідчуємо свою шану за героїзм та самовідданість всім ліквідаторам цієї катастрофи. Ціною власного життя та здоров'я без вагань ви боролися з наслідками аварії на Чорнобильській АЕС заради мільйонів людей у нашій країні і на всій планеті.

Шановні першотравенці, всі, хто долали стихію та на чию долю вплинула ця страшна аварія, щиро бажаю вам міцного здоров'я, миру і добробуту!

                                                                                              

 Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь