A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Центр зайнятості

Профорієнтаційний захід в закладах освіти міста Першотравенськ

В рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти  Дніпропетровським центром професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості (Центр) було організовано  та проведено День відкритих дверей.

15:46:03 03.12.2021

ТОП 5 нюансів оформлення трудових відносин

Найперше питання, з яким стикається кожен роботодавець, є порядок оформлення трудових відносин. Перехід до електронного обліку трудової діяльності є приводом нагадати про основні складові процесу прийняття працівників на роботу. Як відомо, порушення вимог законодавства про працю передбачає юридичну відповідальність роботодавця (ст. 41 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст. 172 Кримінального кодексу України, ст. 265 Кодексу законів про працю України). Розглянемо, які основні вимоги встановлює трудове законодавство в цьому плані.

10:59:07 11.11.2021

Рекрутинг від служби зайнятості: реальні переваги для роботодавців

Підбір персоналу є одним з основних факторів, який має визначальний вплив на ефективність роботи будь-якої компанії, а правильно підібрані кадри, які відповідають кваліфікаційним вимогам роботодавця запорука її фінансового благополуччя. Але коли неможливо закрити позицію за рахунок внутрішніх резервів, часто знайти хороших фахівців з використанням зовнішніх джерел – досить складно, навіть маючи у штаті відповідальних фахівців з даного напряму. При цьому важливо використовувати якомога більше джерел пошуку, аби максимально охопити всіх потенційних кандидатів на ринку та обрати найбільш підходящого для себе.

13:48:32 02.11.2021

Підвищили кваліфікацію та працевлаштувалися: освітні заклади Першотравенська отримали компетентних фахівців

Перед початком нового навчального 2021 року за сприяння Першотравенська міська філія Дніпропетровського обласного центру зайнятості ТОВ «Гарна страва» та заклади освіти м. Першотравенськ отримали кваліфікованих фахівців – 18 безробітних осіб пройшли курси з підвищення компетенцій за напрямком «Сучасні підходи до організації безпеки в навчально-виховному закладі» у Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

12:02:06 27.09.2021

Шановні роботодавці!

Якщо Ви створюєте нові робочі місця, працевлаштовуєте на них працівників шляхом укладення трудового договору та протягом 12 місяців щомісяця виплачуєте їм заробітну плату в розмірі не менше ніж три мінімальні заробітні плати, пропонуємо скористатись можливістю та отримати через службу зайнятості державну фінансову підтримку відповідно до статті 24 Закону України “Про зайнятість населення”.

10:31:41 15.09.2021

Послуги служби зайнятості у ситуації запланованого масового вивільнення працівників

        На початку вересня 2021 року відбулася зустріч фахівців Першотравенської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості з колективом КДНЗ «Берізка», 22 працівники якого попереджені про майбутнє вивільнення.

10:51:23 14.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь