A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2021 20:50
Кількість переглядів: 1306

Шановні першотравенці!

Щороку 20 лютого наша держава відзначає річницю трагічних подій на Майдані, вшановує Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. Сім років тому найактивніші представники українського народу відстоювали право всіх нас жити у вільній Україні.

Фото без опису

Люди різного віку, професій, віросповідань з різних куточків України боролися не за свої особисті інтереси, а за краще майбутнє для своїх дітей, своїх сімей, своєї держави. Ми всі в боргу перед цими людьми - і тими, хто вцілів, і тими, хто утворив Небесну Сотню та спостерігає за нами з небес.

Ці героїчні і водночас трагічні події залишаться не лише на сторінках історії Української держави, а й у нашій пам’яті, в душах та серцях всіх українців. Вони знаменували початок нової епохи національного пробудження українського народу, усвідомлення права вільно жити на своїй землі та святого обов’язку - боронити її. Ми свято віримо, що велика сила українського духу, щира та самовіддана любов до рідної землі стане запорукою розбудови сильної держави.

Сьогодні ми маємо згадати і вшанувати Героїв Небесної Сотні. Вічна пам’ять їм, вічна шана їхнім сім’ям і близьким, миру і процвітання нашій державі.

Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь