A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У КДНЗ «Казка» будуть повністю замінені вікна на енергозберігаючі

Дата: 04.03.2021 15:08
Кількість переглядів: 1622

    Фото без опису Для вирішення проблем економічного розвитку стратегічно важливим є залучення додаткових фінансових ресурсів через взаємодію та партнерство з різними міжнародними фондами, які діють на території України. Наше місто співпрацює з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ), місією якого є розбудова потенціалу територіальних громад, покращення умов надання базових соціальних послуг та сприяння розвитку соціальної сфери і інфраструктури України.

     Нещодавно Першотравенською міською радою укладена додаткова угода до Рамкової угоди з Українським фондом соціальних інвестицій щодо додаткового фінансування субпроєкту «Покращення умов надання послуг дошкільної освіти у ДНЗ «Казка» в м. Першотравенськ, Дніпропетровська область/KfW». ЇЇ підписали міський голова Оксана Вінницька, начальник міського відділу освіти Світлана Сучкова та голова Партнера з упровадження субпроєкту Ольга Трифонова. В дитячому садку «Казка» торік було замінено 65% старих вікон на металопластикові, а решту замінять цьогоріч. Саме з цією метою УФСІ спрямовує місту ще понад три мільйони гривень. Упровадження цієї ініціативи забезпечить комфортні умови перебування дітей та персоналу в садочку, серед яких є близько 10 дітей з сімей ВПО.

     Окрім цього, завдяки партнерським відносинам з УФСІ в місті  створено перше тимчасове житло для внутрішнього переміщених осіб за адресою: вул. Чайковського, 2. Тут облаштовано 4 повноцінні квартири.

    Реалізація цих субпроєктів фінансується в рамках проєкту УФСІ «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI» Урядом Німеччини через німецький Банк розвитку KfW.

Для інформації:

    У 2021 році м. Першотравенськ продовжує взаємодію з Українським фондом соціальних інвестицій у проєкті «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VII)», в рамках якого заплановано  провести ремонтні роботи у приміщенні амбулаторії ЗПСМ №2 Першотравенського міського центру первинної медико-санітарної допомоги за адресою: м. Першотравенськ, вулиця Шахтарської Слави, буд. 1.  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь