A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Громадська рада розглянула проєкт міського бюджету та спланувала свою роботу на 2020 рік

Дата: 01.04.2021 20:48
Кількість переглядів: 587

Фото без опису10 грудня відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Першотравенської міської ради.

Цього дня присутні розглянули проєкт міського бюджету на 2020 рік. Заступник міського голови - начальник міського фінансового управління Тетяна Макаренкова, поінформувала про основні засади формування бюджету наступного року. Вона зазначила, що державна бюджетна політика щодо місцевих бюджетів та міжбюджетних відносин у 2020-2022 роках спрямована на розвиток середньострокового бюджетного планування на місцевому рівні, удосконалення міжбюджетного регулювання, зміцнення фінансової спроможності місцевих бюджетів, підвищення прозорості та результативності використання бюджетних ресурсів, а також створення дворівневої системи міжбюджетних відносин.

Також на розгляд членів громадської ради були представлені основні, найбільш значущі проєкти, на які планується спрямувати кошти бюджету розвитку 2020 року.

Тож, громадськість міста мала можливість дізнатися з чого складається дохідна частина міського бюджету, на які потреби використовуються кошти громади. Міський голова Оксана Вінницька та її заступник Тетяна Макаренкова надали вичерпні відповіді та пояснення на всі запитання присутніх.

Крім того, голова громадської ради Віра Левченко прозвітувала про роботу консультативно-дорадчого органу за 2019 рік. Вона подякувала колегам за плідну роботу протягом року та небайдуже відношення до проблем міста.

Наприкінці засідання було затверджено план роботи громадської ради на 2020 рік, до якого члени громадської ради внесли найбільш актуальні питання з усіх сфер життєдіяльності міста.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь