A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Опалювальний період 2020-2021 років завершиться 14 квітня о 24.00 год.

Дата: 12.04.2021 15:32
Кількість переглядів: 1204

Фото без опису   Враховуючи підвищення середньодобової температури повітря, рішенням виконавчого комітету Першотравенської міської ради від 12.04.2021 року в місті Першотравенську о 24.00 год. 14 квітня завершується опалювальний період 2020-2021 років.

   Загалом цей опалювальний сезон пройшов у місті безперебійно. Тепло населенню надавалося в повному обсязі, згідно із затвердженим графіком та відповідно до температури повітря. Котельні відпрацювали зиму без серйозних аварійних ситуацій.

    Крім того, виконкомом було прийнято рішення про організацію оплачуваних громадських робіт у місті Першотравенську з метою додаткового стимулювання мотивації до праці та забезпечення тимчасової зайнятості зареєстрованих безробітних громадян. Так, у 2021 році громадські роботи будуть організовані за участю приватних підприємств «Комунальник – 1, 2 3, 4» та КНП «Першотравенська міська лікарня» шляхом створення додаткових тимчасових робочих місць для працевлаштування зареєстрованих безробітних громадян, які перебувають на обліку в Першотравенській міській філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості. Роботи будуть здійснюватися за такими напрямками: благоустрій та озеленення міста; догляд за особами похилого віку та особами з інвалідністю у стаціонарних відділеннях міської лікарні. На оплату громадських робіт передбачено кошти у сумі 176 тис. грн (132 тис. грн - кошти міського бюджету,  44   тис. грн - кошти Фонду загальнообовязкового державного соціального страхування на випадок безробіття).

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь