A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Триває робота у напрямку трансформації вугільних регіонів Західного Донбасу

Дата: 15.04.2021 14:26
Кількість переглядів: 1301

 Фото без опису     У рамках роботи щодо вирішення питання справедливої трансформації вугільних регіонів Західного Донбасу 14 квітня у Першотравенську відбулась низка засідань робочих підгруп. Цього дня у форматі фасилітації працювали три підгрупи, а саме: «органи місцевого самоврядування», «представники бізнесу» та «молодь міста». У кожній підгрупі були розглянути та обговорені пропозиції і заходи, які допоможуть місту стабільно жити та розвиватися навіть після припинення роботи вугільних підприємств.

   Крім того, 15 квітня було проведено онлайн-конференцію за участю керівництва громад (Першотравенської, Петропавлівської та Миколаївської), які беруть участь у трансформації. Під час конференції обговорили результати роботи підгруп, концепцію інвестиційного сайту для регіону, алгоритм роботи з індикаторами водопостачання та подання заявки до грантодавців від трьох громад «Від чистої енергії – до розвитку територій» тощо.

    У результаті проведеної роботи було визначено обєднавчі фактори громад, а саме: енергетично збалансовані території; території з якісним водопостачанням; території ефективного агровиробництва; території збалансованих медичних та соціальних послуг; території з конкурентними освітніми послугами.

   Всі ці напрацювання ляжуть в основу дорожньої карти і стануть напрямком, в якому буде рухатися громада на шляху до справедливої вугільної трансформації.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь