A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Міська рада надала дозвіл на облаштування кисневої станції в міській лікарні і будівництво резервуара для зберігання води та спрямувала кошти на капітальний ремонт вул. Молодіжної

Дата: 29.04.2021 18:25
Кількість переглядів: 897

Фото без опису29 квітня під головуванням міського голови Оксани Вінницької відбулось перше засідання 5 сесії міської ради VІІІ скликання. На засіданні були присутні 14 депутатів з 26 обраних. У порядку денному розглянуто 10 нагальних питань. Всі питання були погоджені профільними депутатськими комісіями.

Проведення цієї позачергової сесії було викликано необхідністю термінового прийняття низки важливих рішень. Так, міська рада надала згоду на проведення будівельних робіт КНП «Першотравенська міська лікарня» на об’єкті: «Капітальний ремонт системи киснепроводів з встановленням кисневої станції для зберігання кисню». Така модернізація системи подачі кисню дозволить забезпечити киснем велику кількість пацієнтів, що вкрай необхідно нашій міській лікарні в умовах боротьби з COVID-19. Наразі за кошти державного бюджету придбано та вже доставлено з Чехії необхідне обладнання на суму 3 млн грн. Ці будівельні роботи потрібно розпочати якнайшвидше, адже дуже велика кількість пацієнтів потребує кисневої підтримки.

Також прийнято рішення про надання згоди управлінню комунального господарства та майна на проведення будівельних робіт на об’єкті: «Будівництво резервуара для зберігання питної води на території інфраструктури водопровідно-каналізаційного господарства "Майданчик № 10" за адресою: вул. Мечникова, 89-А, м. Першотравенськ».

Крім цього, присутні на сесії депутати внесли зміни до бюджету Першотравенської міської територіальної громади на 2021 рік, спрямувавши 10,5 млн грн на виконання капітального ремонту дорожнього покриття на вул. Молодіжній (від вул. Героїв Космосу до вул. Ювілейна).

Також депутати затвердили розпорядження міського голови, прийняте у міжсесійний період у бюджетній сфері, та земельні питання.

Друге засідання 5 сесії міської ради VІІІ скликання відбудеться найближчим часом.

Міський голова Оксана Вінницька висловила вдячність присутнім на сесії депутатам, які виконали свій обов’язок та одноголосно підтримали питання, від яких залежить благополуччя мешканців міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь