A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенських ветеранів привітали з Днем Перемоги

Дата: 07.05.2021 12:12
Кількість переглядів: 640

070521У зв’яку з пандемією, цьогоріч святкові масові заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні не проводитимуться. Але, не дивлячись ні на що, турбота про ветеранів – це один з пріоритетних напрямів діяльності міської влади.

Тому 7 травня від імені міського голови Оксани Вінницької учасників бойових дій на дому привітали заступник міського голови Тамара Бакула та голова міської Ради ветеранів війни та праці Віра Федорова. Вони вручили ветеранам вітальні листівки, квіти та подарунки від очільниці міста.

На жаль, щороку людей, які звільнили нашу рідну землю від нацистських загарбників, стає все менше. На сьогодні в Першотравенську проживає 5 учасників бойових дій  Другої світової війни: Горбунов Василь Олексійович, Саєнко  Леонід Якович, Торічний  Микола Іванович;  Плаксіна  Людмила Іванівна та Машир Тетяна Олексіївна. 

Ми завжди шануємо та пам'ятаємо тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Дорогі ветерани, прийміть найтепліші побажання міцного здоров'я, добра та благополуччя. Мирного неба вам та вашим близьким!

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь