Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 14:36
Кількість переглядів: 780

Фото без описуДорогі ветерани!

Шановні першотравенці!

       Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

       Ці свята символізують духовну стійкість та нескореність українського народу, викликають у кожного почуття безмежної гордості за наш народ, світлу радість та гіркий сум водночас.

      Вже минуло сімдесят шість років, загоїлись тілесні рани, але скільки б не минуло часу, кожен з нас завжди пам’ятатиме солдатів, партизанів і підпільників, які героїчно воювали з ворогом, ризикуючи власним життям, заради щасливого майбутнього Батьківщини та своїх нащадків. Ми завжди пам’ятатимемо подвиги наших дідів та прадідів, які відстоювали свободу і мир на землі.

     Ми в неоплатному боргу перед синами і дочками України, життя яких жорстоко обірвала війна. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя, проявляючи героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати світ від нацистського поневолення. У своїх серцях ми завжди будемо нести світлу пам’ять про мільйони загиблих, полеглих  у  боях  і  закатованих  у  нацистських  таборах.

       Низько  вклоняємось вам,  ветерани  фронту  і  тилу,  що на  своїх  плечах  винесли  тягар  війни,  титанічною  працею  наближали  розгром  ворога,  піднімали  країну  із  руїн  у  повоєнні  роки.

      У ці святкові травневі дні і кожного дня ми говоримо і будемо говорити вам, дорогі ветерани, слова вдячності та поваги, слова захоплення вашим героїчним життям.

      Дякуємо за можливість і честь жити поруч з вами та бажаємо вам ще на довгі роки миру і затишку в родині, оптимізму, святкового настрою і міцного здоров’я! А всім нам - мирного неба над головою, взаєморозуміння, добра та єдності!

Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь