A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Залучення іноземних інвестицій на капітальні ремонти у закладах охорони здоров’я

Дата: 09.10.2020 15:20
Кількість переглядів: 507

Фото без опису09 жовтня міський голова Оксана Вінницька та директор Східного регіонального представництва Українського фонду соціальних інвестицій Артур Бродзінський підписали Меморандум про співпрацю між міською радою та УФСІ щодо впровадження субпроєкту «Покращення умов надання первинної медичної допомоги в амбулаторії загальної практики сімейної медицини  № 2 КНП «Першотравенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги». Реалізація проєкту здійснюватиметься за рахунок коштів Уряду Німеччини.

  У рамках цього проєкту за кошти фонду в амбулаторії буде здійснено капітальний ремонт фасаду та внутрішніх приміщень, а також заміну вікон і дверей.  Коштом міського бюджету буде капітально відремонтована покрівля. Загальний бюджет проєкту становить 10,4 млн грн.

   Нагадаємо, що це вже третій проєкт, який реалізується в Першотравенську за підтримки УФСІ. Наразі вжеФото без опису наближаються до завершення роботи з реконструкції першого поверху колишнього шахтарського гуртожитку на вулиці Чайковського, 2 під тимчасове житло для внутрішньо переміщених осіб, а також повна заміна старих вікон на нові енергозберігаючі в дитячому садочку «Казка».

 

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь