A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Зустрінуть Новий рік у затишних оселях

Дата: 16.12.2020 15:25
Кількість переглядів: 489

Фото без опису15 грудня у Першотравенську біля будинку 2 на вулиці Чайковського відбулось урочисте відкриття житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.             

     Протягом літа та осені у приміщеннях побутових кімнат колишнього гуртожитку тривав капітальний ремонт, який фінансувався Урядом Німеччини в рамках проєкту "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ.VI". Отже, чотири сучасні та затишні квартири стануть житлом для родин переселенців, дві з яких - багатодітні. Першотравенська міська рада закупила необхідні комплекти меблів для спальних кімнат. Тепер хазяї нових квартир облаштують їх за власним смаком.                                                                               

   Міський голова Оксана Вінницька та заступник виконавчого директора Українського фонду соціальних інвестицій Олег Овчінніков привітали новоселів з радісною подією, побажали їм благополуччя в нових домівках та провели до світлих приміщень.

Інформаційно:

       У 2020 році в Першотравенську завдяки співпраці міської влади та Українського  фонду соціальних інвестицій, фінансовій підтримці Уряду Німеччини створено житло  для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб - 2 однокімнатні, 1 двокімнатна  та 1  трикімнатна квартири. Помешкання мають спільний коридор та окремий загальний вхід.               

     У КДНЗ «Казка» з весни поточного року замінено 65% всіх старих вікон на енергозберігаючі металопластикові. Решта вікон будуть замінені в 2021 році.                          

       Також завдяки сформованим дружнім відносинам подовжено взаємодію з Українським фондом соціальних інвестицій у проєкті «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної медицини (УФСІ VII)». Так, у вересні 2020 року було підписано Меморандум про співпрацю за субпроєктом, в рамках якого заплановано  провести ремонтні роботи у приміщенні амбулаторії  загальної практики сімейної медицини  № 2  Центру первинної медико-санітарної допомоги за адресою: вул. Шахтарської Слави, буд. 1. Роботи розпочнуться в 2021 році. Наразі триває підготовка документації.

                                                                       Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь