A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У Першотравенську реалізували проект «Партнерство в ім’я розвитку»

Дата: 29.09.2017 15:58
Кількість переглядів: 502

Фото без опису29 вересня завершилася міська спартакіада "Спортивний Першотравенськ" - останній етап проекту «Партнерство в ім’я розвитку», який реалізувався за фінансової підтримки Нідерландів через організації VNG Іnternational і PAX за сприяння міської влади та за участі активних громадських організацій.

В спортзалі ДЮСШ «Шахтар» зібралися учасники спартакіади, представники міської влади, громадських організацій та експерти проекту «Держбудівництво і підзвітність у Східній Україні». Заступник міського голови Тетяна Макаренкова та експерти проекту Маіта ван де Марк і Алма Масіч привітали спортсменів із завершенням спартакіади. Іноземні гості побажали громадськості та міській владі подальших успіхів у реалізації спільних проектів і вручили переможцям змагань кубки і медалі.

Під час спартакіади перемогу в змаганнях з волейболу виборола команда «Скіф» (громадська організація «Першотравенська федерація волейболу»). Кращу гру з баскетболу показала команда громадської організації «Оранжевий м`яч». Першість у змаганнях з футболу посіла команда «Шахтар» (громадська організація «Федерація футболу м. Першотравенська»).

Тетяна Макаренкова вручила спеціальний приз міського голови Катерині Дрозд - вихованці ДЮСШ "Шахтар" (відділення боксу). Тепер у спортивному костюмі жовто-блакитних кольорів Катерина представлятиме Першотравенськ і поза його межами.

На закритті спартакіади гості та присутні із захопленням подивились фінальну товариську гру між футбольними командами «Шахтар» і "Гірняк" та показові виступи вихованців ДЮСШ та спортивного центру "Тайсон".

Цього дня консультанти нідерландського проекту відвідали СЦ "Тайсон", де були приємно вражені умовами та обладнанням для занять спортом. У цей час в одному із залів займались фізичними вправами молоді мами зі своїми малюками. Іноземкам сподобалось, що у невеличкому шахтарському місті є потужний спортивний рух, який дає можливість великій кількості людей вести активний і здоровий спосіб життя.

Візит консультантів проекту завершився приємною зустріччю у кабінеті міського голови Оксани Вінницької. Гості відзначили її гостинність та простоту у спілкуванні, що сприяло конструктивному діалогу. Учасники зустрічі обговорили цілком успішну реалізацію проекту «Партнерство в ім’я розвитку», аналізували труднощі, з якими довелось зіткнутись в процесі організації та проведення чотирьох масштабних заходів, а також спланували подальші дії щодо участі у заключній конференції проекту. 19-20 жовтня у місті Дніпро відбудеться заключна конференція, де першотравенці поділяться результатами своєї роботи та набутим досвідом з учасниками проекту і представниками інших міст.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь