Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Грецько Ігор Іванович (1974 р.н.)

Дата: 13.05.2021 09:21
Кількість переглядів: 648

Фото без описуРозпочав свою трудову діяльність 1992 року на шахті «Степова» ВО «Павлоградвугілля» учнем електрослюсаря з ремонту обладнання, гірником підземним. З 2017 року очолює дільницю з видобутку вугілля № 1. Брав участь у реалізації низки проектів з впровадження нової техніки - стругового лавокомплекту та механічного комплексу «ОSTROJ».

Під його керівництвом колектив дільниці має стабільно високі виробничі показники. У 2017 році  першим  в історії  вугільних підприємств ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля»  дільниця досягла рекордних показників з вуглевидобутку, видавши на-гора понад 1 млн тонн «чорного золота». У 2018-му колектив дільниці повторив цей рекорд.

Ігор Іванович - повний кавалер знаку «Шахтарська слава», має звання «Заслужений  шахтар України», вищу корпоративну нагороду «Золотий знак ДТЕК» та численні місцеві нагороди.

У 2015 році обраний  депутатом Першотравенської міської ради VІІ та VIII cкликання.

Звання «Почесний громадянин міста Першотравенська» присвоєно у 2018 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь