A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Міська рада затвердила новий склад виконавчого комітету Першотравенської міської ради

Дата: 18.05.2021 12:05
Кількість переглядів: 890

18052117 травня відбулось друге засідання п’ятої сесії міської ради VIII скликання. На засіданні були присутні 19 депутатів, які розглянули 6 питань порядку денного.

Директор міського житлово-комунального підприємства Ірина Кривенко поінформувала про виконання фінансового плану, виробничої програми та фінансово-господарську діяльність Першотравенського МЖКП за 2020 рік. Вона зазначила, що за минулий рік підприємством отримано доходів у сумі 82,3 млн грн, що складає 84% від плану. Крім того, підприємством отримано фінансову допомогу з міського бюджету в сумі 5,9 млн грн. Фінансова допомога була спрямована на погашення заборгованості: за електроенергію - 700 тис. грн,  за воду - 3,7 млн грн, за вугілля - 1,5 млн грн.

Питому вагу в доходах складає: послуга теплопостачання - 56%; водопостачання - 17%; водовідведення - 8%; вивезення побутових відходів - 7%; кошти міського бюджету - 5%; амортизація - 3%; інші доходи - 3%; ритуальні послуги та орендна плата -1 %.

Видатки підприємства за основною діяльністю склали  104,5 млн грн, що менше на 8% від плану.

Питому вагу у витратній частині складають витрати на оплату праці - 31%; вугілля - 19%; воду - 12%; електроенергію - 11%; інші операційні витрати - 9%; амортизаційні відрахування - 5%; послуги та інші витрати - 4%; розміщення побутових відходів - 3%; податки та збори - 2%; матеріали - 2%; пально-мастильні матеріали - 2%.

У результаті виконання витратної частини плану загалом зекономлено 8,7 млн грн. Проте, не дивлячись на економію, фінансовим результатом діяльності підприємства за 2020 рік став збиток  у сумі 22,1 млн грн. У зв’язку зі змінами в законодавстві та ціновій політиці, постійно зростають такі статті витрат, як: оплата праці, вартість вугілля й інших матеріальних ресурсів. Зростання цін має постійний характер та не залежить від господарської діяльності МЖКП. Відповідно зростають планові витрати підприємства на комунальні послуги, що призводить до зменшення фінансових ресурсів.

Цього дня міська рада погодила зміни до штатного розкладу  Першотравенського МЖКП на 2021 рік. З огляду на те, що підприємство придбало обладнання для здійснення повірки лічильників води, до штатного розкладу було введено 3 штатні одиниці для виконання відповідних робіт (майстер устаткування та 2 слюсари з контрольно-вимірювальних приладів автоматики).

Депутати також підтримали рішення про прийняття на баланс управління комунального господарства та майна виконавчого комітету Першотравенської міської ради від ПрАТ «ДТЕК ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» будівлі гуртожитку на вул. Ювілейній, буд. 9 для її подальшої реконструкції із залученням інвестиційних коштів.

Цього дня народні обранці затвердили заступників міського голови та новий склад виконавчого комітету Першотравенської міської ради, до якого увійшли 26 представників від органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, об’єднань громадян тощо.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації

1805212


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь