A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У Першотравенську відкрився 16-й Центр професійної кар’єри

Дата: 21.05.2021 13:30
Кількість переглядів: 592

Фото без опису   На базі ДПТНЗ «Першотравенський гірничий ліцей» розпочав роботу ще один Центр професійної кар’єри у Дніпропетровській області – «Центр планування та розвитку кар’єри».

 До урочистого відкриття долучилися директорка Першотравенської міської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості Оксана Міщенко, фахівчиня з профорієнтації Тетяна Сидорець та заступниця начальниці відділу надання соціальних послуг Олена Кобозєва.

    У заході взяли участь 15 учнів 9-10 класів та 10 педагогів загальноосвітніх закладів міста, представники органів місцевого самоврядування та соціальні партнери.

   Паралельно відбувалася відеоконференція з представниками ТОВ «Першотравенський ремонтно-механічний завод».

   Представники служби зайнятості презентували учасникам сучасні електронні сервіси державної служби зайнятості та онлайн платформу з професійної консультації «Моя професія: консультаційна мережа». Акцентували увагу на послуги, якими може скористатися учнівська молодь та випускники професійно-технічних навчальних закладів та надали методичну допомогу педагогам з питань профорієнтації учнів.

 Ліцеїсти для старшокласників провели екскурсію кабінетами та майстернями навчального закладу та ознайомили з професійними напрямками, за якими заклад проводить навчання. Школярі із задоволенням взяли участь у цікавих майстер-класах.

   Наприкінці заходу соціальні партнери обговорили основні напрямки і шляхи взаємодії на майбутнє та підписали Угоду про співпрацю та взаємодію між установами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь