A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Міський голова Оксана Вінницька вітає першотравенців з Днем міста

Дата: 29.05.2021 07:36
Кількість переглядів: 1190

Фото без описуДорогі першотравенці!

 

     Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого спільного свята - 67-ї річниці Першотравенська!

     Це радісний день, який єднає всіх мешканців та гостей міста, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. У такий день кожен відчуває себе частиною великої родини, яка прагне працювати для процвітання рідного міста. Саме спільними зусиллями  створюється добробут нашого міста, зберігається і примножується його історія, закладається фундамент майбутнього. Досягнення нашого міста - це, насамперед, успіхи його мешканців – щирих, творчих, працелюбних і талановитих.

     Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто будував перші будинки і об’єкти інфраструктури міста, творив його славетну історію, віддавав свої сили та енергію на його розвиток.

      Наразі вирішуються найбільш нагальні міські питання, які накопичувалися роками. Так, ведеться робота щодо будівництва резервуару для зберігання питної води. Продовжуємо працювати над вирішенням питання капремонту міських доріг. Цьогоріч плануємо виконати  капітальний ремонт дороги на вул. Молодіжній.

     У місті активно ведуться роботи з благоустрою та озеленення. Реконструюються парки, зони відпочинку, тротуари тощо. Поступово здійснюється заміна вуличного освітлення на сучасне енергозберігаюче.

    Велика увага приділяється закладам освіти, охорони здоров’я, культури та спорту. Тут здійснюються капітальні ремонти покрівель, фасадів, санвузлів, закуповується сучасне обладнання тощо. Виконується реконструкція приймального відділення міської лікарні «Emergency», здійснюється капітальний ремонт системи киснепроводів з встановленням кисневої станції для зберігання кисню.

     У рамках підготовки до опалювального періоду виконуються заходи з переоснащення міських котелень, капітально ремонтуються мережі тепло-, водопостачання і водовідведення. Завдяки цьому вже пятий рік поспіль у місті безперебійно проводиться опалювальний період.

     Ведеться постійна робота із залучення в місто інвестицій. Так, цьогоріч завдяки програмі «U-LEAD з Європою» модернізовано приміщення для ЦНАП. У рамках співпраці з Українським фондом соціальних інвестицій за кошти Уряду Німеччини облаштовано житло для внутрішньо переміщених осіб у будівлі колишнього гуртожитку на вулиці Чайковського, 2 та замінено вікна у дитячому садку «Казка». Крім того, спільно з УФСІ будуть здійснюватися капітальні ремонти у медичних закладах міста.  

    Попереду новий етап розвитку Першотравенська. Він вступив у програму справедливої трансформації вугільних регіонів. Це нові виклики і нові завдання, але водночас і нові можливості для нашого міста.

     Маємо надію, що нам вдасться вирішити нагальні для Першотравенська питання, і з кожним роком наше місто ставатиме більш сучасним, затишним і комфортним для проживання.

    Дякую всім вам за небайдужість до долі рідного міста. Тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще, і представникам старшого покоління – мудрим наставникам,  і молоді з її енергією і бажанням будувати та розвивати громаду. Я вірю у вашу активну громадянську позицію і впевнена, що ваша творча уява, натхнення, сміливість, розум – гарантія розвитку і процвітання нашого міста і всієї України.

      Бажаю кожній родині, кожному жителю міста щастя, здоров’я, благополуччя та впевненості у завтрашньому дні! Радості всім, добра, миру і взаємної поваги!

      Нехай наш Першотравенськ процвітає та радує своєю красою і затишком!

Оксана Вінницька, міський голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь