A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенці долучилися до створення інвестиційного проєкту

Дата: 31.05.2021 13:40
Кількість переглядів: 729

        Фото без опису29 травня в БКМ «Україна» відбулась організаційно-діяльнісна гра в рамках програми справедливої трансформації вугільних регіонів за участю активних громадян та депутатів міської ради. На початку заходу активістів привітали міський голова Оксана Вінницька та народний депутат України Роман Каптєлов. Вони побажали всім якомога якісніше опрацювати свої ідеї щодо створення ефективних проєктів, які мають бути привабливими для інвесторів.                                                    

     Присутні обговорювали можливості громади та визначались з ресурсними пропозиціями для можливого інвестора. Згенеровані під час організаційно-діяльнісної гри ідеї та пропозиції будуть враховані в подальшій роботі та використані при написанні проєкту для інвестора.     

     Організатори заходу - компанія ДТЕК, агенція cталого розвитку «ASTAR» та громадська організація «Місцеві стратегії». Цьому заходу передували зустрічі з керівництвом міста, активними та ініціативними містянами, запрошувались експерти,  проводились zoom-конференції з посадовими особами інших країн, що успішно подолали подібний шлях, визначали ресурс та потенціали регіону тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь