A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У школах міста пролунав останній дзвоник

Дата: 31.05.2021 14:49
Кількість переглядів: 818

  Фото без опису  Цьогоріч у школах міста останній дзвоник пролунав 31 травня. Це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних - це чергове закінчення навчального року, а для інших - ще одна сходинка до вступу у доросле життя.

   Бажаємо всім учням гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. А випускникам, що вирушають у самостійне доросле життя, бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками.

 

Довідково:

      Останній раз дзвінок у цей день пролунав для 198 випускників міста. Всього 2020-2021 навчальний рік у Першотравенську закінчили 2978 дітей.

    За ініціативи міського голови, відповідно до порядку виплати грошової винагороди обдарованим учням (вихованцям) міста "Гордість і надія Першотравенська" грошову винагороду отримають 17 випускників закладів загальної середньої освіти, які будуть нагороджені золотою медаллю "За високі досягнення в навчанні" та 4 випускники отримають срібну медаль "За досягнення в навчанні". Крім того, цим порядком передбачено виплату грошової винагороди обдарованим дітям. На урочистих заходах сертифікати від міського голови отримали 22 переможці Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та 37 переможців творчих конкурсів. Загальна сума виплат складає 60 400 гривень.

     

                                                                                       Відділ з питань внутрішньої політики та інформації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь