Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Ветерани відпочинуть у санаторії «Сонячний»

Дата: 01.06.2021 10:38
Кількість переглядів: 951

 Фото без опису  1 червня 17 першотравенських ветеранів війни і праці поїхали на відпочинок до санаторію «Сонячний», який розташований у селі Вербки Павлоградського району. Такі оздоровчі заходи для ветеранів міська влада організовує щорічно. Цьогоріч це перший заїзд до «Сонячного».

        Як завжди, у «Сонячному» пенсіонери протягом десяти днів отримуватимуть лікувально-оздоровчий курс, відпочиватимуть та спілкуватимуться.

         У 2021 році у рамках соціальної програми «Турбота» з міського бюджету на придбання  лікувально-оздоровчих путівок для учасників бойових дій та ветеранів війни і праці передбачено 250 тис. грн. Перевезення ветеранів також оплачується за рахунок бюджетних коштів.

           З питаннями щодо відпочинку в санаторії «Сонячний» слід звертатися до управління праці та соціального захисту населення чи до міської ради ветеранів війни та праці.      

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь