A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Подарунки до свята дітям пільгових категорій

Дата: 01.06.2021 16:32
Кількість переглядів: 930

Фото без опису     1 червня у БК «Шахтар» відбувся захід з нагоди Дня  захисту дітей. Від імені міського голови Оксани Вінницької керівники служби у справах дітей і Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітали зі святом дітей, які перебувають під опікою/піклуванням, у складних життєвих обставинах, виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу, є дітьми загиблих в АТО/ООС та загиблих шахтарів. Хлопчикам і дівчаткам побажали гарно й цікаво провести літо, набратися сил до нового навчального року і бути здоровими.

     У цей день подарунки отримали 130 дітей вищезазначених категорій. Теплі пледи  придбано за кошти міського бюджету на суму близько 40 тисяч гривень.

   Несподіваним сюрпризом на заході став візит поліцейських. Правоохоронці вручили дітям блакитні кульки та інформаційні брошурки щодо захисту прав дітей.                                               

   Не обійшлось на святі і без солодощів, про які подбала приватний підприємець Руслана Хомко. Вона приготувала набори смаколиків не тільки дітям пільгових категорій, а й юним артистам, які подарували присутнім невеличкий концерт.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь