A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Дитяче свято у Павлоградській ДПІ

Дата: 02.06.2021 16:57
Кількість переглядів: 389

Розуміння добровільної сплати податків закладається з дитинства. Саме наші діти і зможуть стати добросовісними платниками податків, як це прийнято у всьому світі.

Щодня на своїх робочих місцях ми додаємо свою частку, щоб побудувати економічно стабільну країну. Від нашого сумлінного ставлення до справи залежить добробут кожного громадянина України, і це є запорукою справжньої незалежності.

За традицією податківці Павлоградського регіону щорічно беруть участь у святкуванні Міжнародного Дня захисту дітей. Не став винятком і цей рік.

З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, за ініціативи начальника Павлоградської ДПІ Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ольги Радіонової, на будівлі Центру обслуговування платників Павлоградської ДПІ розміщено банер «Сплата податків – це майбутнє ваших дітей та країни».

Фахівці Павлоградської ДПІ запросили учасників конкурсу серед дітей працівників Головного управління ДПС у Дніпропетровській області, присвяченого Дню вишиванки та привітали їх з дитячим святом.

Не звертаючи увагу на літній дощ, серед учасників заходу панував святковий настрій. Дітям сподобалась нова фотозона. Та головним результатом заходу були дитячі посмішки, веселий сміх та хороший настрій усіх присутніх.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь