A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Продовжуються ремонтні роботи на об’єктах соціальної інфраструктури в рамках співпраці з УФСІ

Дата: 03.06.2021 14:26
Кількість переглядів: 993

У Першотравенську триває впровадження проєкту “Сприяння розвитку соціальної інфраструктури, УФСІ VI”, що фінансується за кошти Уряду Німеччини.

Фото без опису    У рамках цього проєкту продовжується повна заміна старих вікон на нові енергозберігаючі у дитячому садочку «Казка». Частину вікон замінили торік, наразі здійснюється заміна решти.        

    Слід зазначити, що завдяки співпраці з Українським фондом соціальних інвестицій у місті вже реконструйовано перший поверх колишнього шахтарського гуртожитку на вулиці Чайковського, 2 під житло для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Наприкінці минулого року громадяни вищезазначеної категорії отримали ключі від нових осель.

     Крім того, у вересні минулого року міський голова Оксана Вінницька та директор Східного регіонального представництва Українського фонду соціальних інвестицій Артур Бродзінський підписали Меморандум про співпрацю між міською радою та УФСІ щодо впровадження субпроєкту «Покращення умов надання первинної медичної допомоги», в рамках якого заплановано  провести ремонтні роботи у закладах охорони здоровя.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь