A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

На благоустрій Першотравенська у 2021 році планують витратити понад 19 млн грн

Дата: 04.06.2021 16:43
Кількість переглядів: 1178

Фото без опису     З початку ранньої весни міські комунальні служби виконали великий обсяг робіт з благоустрою. Після зими були прибрані від сміття дороги, тротуари, прибудинкові території, оброблені клумби, вирубані чагарники у парках, видалено сухостій тощо. Подбали про охайність своїх територій школи, дитячі садки міста, бюджетні організації і підприємці.                                                                                                                   

     Як і кожного року, цьогоріч з міського бюджету спрямовується значна сума коштів на благоустрій території Першотравенська.                                                                                          

    Так, для міських клумб та квітників було придбано насіння квітів, травосуміш, розсаду квітів на суму 11 тис. грн.       Висаджено у вазонах на меморіалі Слави, на вулицях Шкільній, Пушкіна та у парку на вулиці Молодіжній близько 3,5 тисяч штук. Також найближчим часом буде висаджено ще 2800 квітів.                                                                

     На поточний ремонт доріг центральних вулиць, міжквартальних проїздів, тротуарів міста наразі спрямовано 1,6 млн грн (загальна площа -  2,1 тис. м²). На сьогодні розпочато підготовчі роботи на вул. Суворова, Затишній та улаштування тротуарної доріжки біля будинку 7 на вул. Молодіжній. 

      Навесні було проведено поточний ремонт меморіалу Слави на суму 60 тис. грн.

    За заявами мешканців було сформовано перелік аварійних дерев, які потребують видалення. На ці цілі спрямовано 195,7 тис. грн.

     Першотравенським МЖКП інтенсивно проводиться викошування трави на території міста. На сьогодні житлово-комунальне підприємство проводить процедуру закупівлі піску, який буде завезено на дитячі майданчики.                                                                

     Також у Першотравенську проводились акції з прибирання міської території, на які були залучено близько 200 працівників бюджетних організацій та підприємств.  

     Першотравенським МЖКП було здійснено благоустрій території міського кладовища (планування території, завезення води та піску, вирубка порослі та вивезення сміття) на загальну суму 53 тис. грн.         

     На прибирання центральних доріг та тротуарів направлено 194 тис. грн. Переможцями закупівлі зазначених робіт стали ПП «Комунальщик- 1, 2, 3, 4».                             

     З початку року вивезено сміття з центральних вулиць на суму 60 тис. грн.   

     Цьогоріч планується проведення капітального ремонту дороги на вулиці Молодіжній. На це у міському бюджеті передбачено 10,7 млн грн. Наразі триває процедура передачі проєктно-кошторисної документації на виконання цих робіт від департаменту житлово-комунального господарства Дніпропетровської ОДА до управління комунального господарства та майна виконавчого комітету Першотравенської ради. Найближчим часом буде оголошено тендер, після чого розпочнуться роботи за проєктом  «Капітальний ремонт ділянки проїжджої частини дорожнього покриття по вул. Молодіжній від вул. Ювілейної до вул. Героїв Космосу в м. Першотравенську Дніпропетровської області».

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь