A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Питання водопостачання Західного Донбасу було розглянуто на засіданні другої палати Конгресу місцевих та регіональних влад за участю Президента України

Дата: 09.06.2021 08:59
Кількість переглядів: 896

    8 червня в місті Дніпрі відбулося засідання другої палати Конгресу місцевих та регіональних влад за участю Президента України Володимира Зеленського. Конгрес був створений для оперативної, більш тісної та конструктивної взаємодії центральної влади та місцевих громад. Під час засідання піднімалось наболіле питання водопостачання Західного Донбасу.

    Питання водопостачання є критичним у регіоні вже протягом тривалого часу у звязку з аварійністю водогону «Дніпро-Західний Донбас». Враховуючи постійну складну ситуацію із водопостачанням міста депутати на засіданні третьої сесії Першотравенської міської ради VIII скликання 19 лютого 2021 року підтримали ініціативу міського голови Оксани Вінницької  та звернулися до Президента України Володимира Зеленського,  Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука, голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка, народного депутата України Романа Каптєлова щодо термінової модернізації державного підприємства «Дніпро-Західний Донбас».

       Розгляд цього питання на засіданні за участю Президента України підтверджує те, що проблема не залишилася поза уваги керівництва держави та області.

    Міський голова Першотравенська Оксана Вінницька від імені територіальної громади міста висловлює вдячність голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентину Резніченку за винесення найважливішої проблеми Західного Донбасу на розгляд Конгресу за участю Президента України Володимира Зеленського.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь