Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенські ветерани відпочивають у санаторії «Сонячний»

Дата: 11.06.2021 10:39
Кількість переглядів: 929

Фото без опису     Щороку ветерани війни і праці Першотравенська їздять на відпочинок до санаторію «Сонячний», що знаходиться у селі Вербки Павлоградського району. Там протягом 10 днів вони отримують лікувально-оздоровчий курс, відпочивають від домашніх справ та спілкуються.

    Цьогоріч перший заїзд ветеранів у санаторій відбувся 1 червня. Тоді відпочивати  поїхали 17 ветеранів. 11 червня у «Сонячний» відправилися ще 12 ветеранів війни та праці.

    Хороша погода, аромат і тиша соснового лісу, у якому розташований санаторій, забезпечать ветеранам гарне самопочуття та обов’язково оздоровлять пенсіонерів. Також літні люди отримають у «Сонячному» комплекс медичних оздоровчих процедур, відмінне харчування та розважальні заходи.

    Ветерани, які щойно повернулися з санаторію, дуже задоволені відпочинком.

  • Відпочила прекрасно. Зранку проходили процедури (арома-, аеро-, спіліотерапія, лікувальні ванни, масажі тощо). Харчування - відмінне, дуже смачно та різноманітно. Обслуговування - відмінне, персонал уважний та професійний. Дуже вдячна Оксані Рудольфівні за таку турботу про нас, -  зазначає Раїса Дмитрівна, колишня працівниця ШБУ.
  • Я вважаю, що ця путівка для мене - Дар Божий! Я вперше в житті поїхала у санаторій. Приймала всі процедури, які корисні для мого віку (водні, бішофіт, масаж тощо). Велика вдячність міській владі за роботу, - зауважила Зоя Кирилівна, ветеран праці Першотравенського РМЗ.

    Цьогоріч у рамках соціальної програми «Турбота» з міського бюджету на придбання  лікувально-оздоровчих путівок для учасників бойових дій та ветеранів війни і праці спрямовано 250 тис. грн. Перевезення ветеранів також оплачено за рахунок бюджетних коштів.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь