A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Першотравенські ветерани відпочивають у санаторії «Сонячний»

Дата: 11.06.2021 10:39
Кількість переглядів: 898

Фото без опису     Щороку ветерани війни і праці Першотравенська їздять на відпочинок до санаторію «Сонячний», що знаходиться у селі Вербки Павлоградського району. Там протягом 10 днів вони отримують лікувально-оздоровчий курс, відпочивають від домашніх справ та спілкуються.

    Цьогоріч перший заїзд ветеранів у санаторій відбувся 1 червня. Тоді відпочивати  поїхали 17 ветеранів. 11 червня у «Сонячний» відправилися ще 12 ветеранів війни та праці.

    Хороша погода, аромат і тиша соснового лісу, у якому розташований санаторій, забезпечать ветеранам гарне самопочуття та обов’язково оздоровлять пенсіонерів. Також літні люди отримають у «Сонячному» комплекс медичних оздоровчих процедур, відмінне харчування та розважальні заходи.

    Ветерани, які щойно повернулися з санаторію, дуже задоволені відпочинком.

  • Відпочила прекрасно. Зранку проходили процедури (арома-, аеро-, спіліотерапія, лікувальні ванни, масажі тощо). Харчування - відмінне, дуже смачно та різноманітно. Обслуговування - відмінне, персонал уважний та професійний. Дуже вдячна Оксані Рудольфівні за таку турботу про нас, -  зазначає Раїса Дмитрівна, колишня працівниця ШБУ.
  • Я вважаю, що ця путівка для мене - Дар Божий! Я вперше в житті поїхала у санаторій. Приймала всі процедури, які корисні для мого віку (водні, бішофіт, масаж тощо). Велика вдячність міській владі за роботу, - зауважила Зоя Кирилівна, ветеран праці Першотравенського РМЗ.

    Цьогоріч у рамках соціальної програми «Турбота» з міського бюджету на придбання  лікувально-оздоровчих путівок для учасників бойових дій та ветеранів війни і праці спрямовано 250 тис. грн. Перевезення ветеранів також оплачено за рахунок бюджетних коштів.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь