Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Привітання з Днем медичного працівника

Дата: 18.06.2021 16:36
Кількість переглядів: 817

Фото без опису     20 червня – День медичного працівника.   Шановні медичні працівники та ветерани медичної галузі!

       Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем медичного працівника!  Кожен з вас, свого часу, свідомо обрав професію медика. Ви бережете найцінніше, що є у людини – її життя та здоров’я.

       Саме вам люди довіряють найдорожче – власне здоров’я та здоров’я своїх близьких, до вас по допомогу приходять у найважчі хвилини свого життя. Робота у галузі медицини вимагає не тільки першокласного професіоналізму, сучасних знань, відповідальності та високої самовіддачі, а й кращих людських якостей – доброти та здатності співчувати чужій біді. Дякую вам - людям, які щодня, без перебільшення, здійснюють подвиг – рятують  життя, і словом, і ділом повертають надію та вселяють віру у найкраще майбутнє.

        Зараз медичним працівникам доводиться працювати в умовах пандемії та бути на передовій боротьби з COVID-19, працювати у небезпеці, щоб рятувати життя інших. Низький уклін нашим медпрацівникам за їхню нелегку працю!

        Незважаючи на всі труднощі, які сьогодні переживає сфера охорони здоров’я, престиж медичного працівника залишається дуже високим. У всі часи ваша місія була і залишається однією з наймилосердніших, вона вимагає самопожертвування, особливої уваги і доброти до людей. У кожного першотравенця знайдеться немало теплих слів подяки лікарям і молодшому медичному персоналу за готовність будь-якої хвилини прийти на допомогу.

        Бажаю вам сил і завзяття, творчої наснаги у вашій важливій праці. Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення і радість. Миру та добра вам і вашим родинам!

                                                                                                Оксана Вінницька, міський голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь