Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Привітання з Днем медичного працівника

Дата: 18.06.2021 16:36
Кількість переглядів: 803

Фото без опису     20 червня – День медичного працівника.   Шановні медичні працівники та ветерани медичної галузі!

       Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем медичного працівника!  Кожен з вас, свого часу, свідомо обрав професію медика. Ви бережете найцінніше, що є у людини – її життя та здоров’я.

       Саме вам люди довіряють найдорожче – власне здоров’я та здоров’я своїх близьких, до вас по допомогу приходять у найважчі хвилини свого життя. Робота у галузі медицини вимагає не тільки першокласного професіоналізму, сучасних знань, відповідальності та високої самовіддачі, а й кращих людських якостей – доброти та здатності співчувати чужій біді. Дякую вам - людям, які щодня, без перебільшення, здійснюють подвиг – рятують  життя, і словом, і ділом повертають надію та вселяють віру у найкраще майбутнє.

        Зараз медичним працівникам доводиться працювати в умовах пандемії та бути на передовій боротьби з COVID-19, працювати у небезпеці, щоб рятувати життя інших. Низький уклін нашим медпрацівникам за їхню нелегку працю!

        Незважаючи на всі труднощі, які сьогодні переживає сфера охорони здоров’я, престиж медичного працівника залишається дуже високим. У всі часи ваша місія була і залишається однією з наймилосердніших, вона вимагає самопожертвування, особливої уваги і доброти до людей. У кожного першотравенця знайдеться немало теплих слів подяки лікарям і молодшому медичному персоналу за готовність будь-якої хвилини прийти на допомогу.

        Бажаю вам сил і завзяття, творчої наснаги у вашій важливій праці. Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення і радість. Миру та добра вам і вашим родинам!

                                                                                                Оксана Вінницька, міський голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь