Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2021 10:08
Кількість переглядів: 663

 Фото без опису         Дорогі ветерани! Шановні першотравенці! 22 червня 1941 року розпочався найжорсткіший найкривавіший період руйнівної Другої світової війни. Щороку цього дня ми згадуємо всіх тих, хто пішов на війну. Кожний другий українець, що пішов на фронт, не повернувся з поля бою.

       Кожна родина і кожна людина, незалежно від віку, статі і соціального стану, були втягнуті у надзвичайно жорстокий вир війни. Територія України була одним з вирішальних театрів бойових дій, де двічі прокотилися смертоносні фронтові вали.

      Найжорстокіші випробування і нелюдські страждання, колосальні жертви і скалічені долі, загублене дитинство і втрачена юність – таке не стирається з історичної пам’яті.

     Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто не повернувся з тієї страшної війни, віддавши своє життя за щасливе майбутнє своїх нащадків.

     Українці й досі проходять нелегкий шлях, демонструючи прагнення до свободи, захищаючи нашу державність та територіальну цілісність.

     Шановні земляки, нехай у нашому житті не повторяться жахливі події воєнного лихоліття. Хай завжди над нами буде сонячне і безхмарне небо, а в наших домівках панують мир, добробут і щастя!

     Вічна пам’ять загиблим!

     Довгих років життя та шана ветеранам!

Міський голова Оксана Вінницька


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь