A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем державної служби

Дата: 23.06.2021 08:48
Кількість переглядів: 613

 Фото без опису Шановні державні службовці! Від усієї душі вітаю вас із професійним святом!

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

Професійна діяльність держслужбовців заслуговує шани, поваги і підтримки. Адже державні працівники – перші, до кого звертаються наші мешканці за допомогою. Системне мислення, чітке розуміння та бачення перспективи у кожній справі, застосування правових та нових підходів у вирішенні важливих ситуацій для громадян мають стати надійними супутниками кожного державного службовця. Адже довіра до влади починається з людей, які здатні вирішити повсякденні проблеми населення.

Тож нехай ваш професіоналізм, старанність, розуміння та великий практичний досвід і надалі служать на користь людям. Нехай ваші добрі справи сприяють соціально-економічному та культурному розвитку Першотравенська, розв’язанню повсякденних проблем мешканців міста.

       Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень та нових здобутків в ім’я майбутнього рідного краю та України.

Міський голова Оксана Вінницька


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь