A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

У Першотравенську пройшли випускні вечори

Дата: 01.07.2021 16:58
Кількість переглядів: 1165

В останній день червня 198 випускників п`яти середніх шкіл міста отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту. Урочистості проходили за участі рідних та друзів юнаків і дівчат, які зробили перший крок у доросле життя. На випускних вечорах традиційно звучали найкращі побажання, взаємні слова вдячності та звуки шкільного вальсу.    

 Цьогоріч 16 випускників отримали золоті медалі «За високі досягнення у навчанні» та 5 – срібні медалі «За досягнення у навчанні».

         За ініціативи міського голови Оксани Вінницької випускникам-медалістам, як обдарованим учням закладів освіти, згідно з програмою «Гордість і надія Першотравенська» було видано сертифікати на отримання грошової винагороди (за золоту медаль - 2000 гривень, за срібну - 1500 гривень).

      Щиро вітаємо випускників, медалістів, переможців творчих конкурсів, якими пишається Першотравенськ. За вами – майбутнє міста та держави! В добру путь та щасливої долі!

 

 

Довідково:

        Одним із основних завдань сучасної школи є залучення творчо обдарованих учнів до наукової-дослідницької, пошукової, творчої діяльності. Так, з метою заохочення та підтримки розвитку творчого потенціалу, самореалізації, духовного самовдосконалення талановитих дітей в рамках програми «Гордість і надія Першотравенська» в 2021 році грошовою винагородою було відзначено 59 обдарованих учнів, а саме:

-          19 учнів шкіл як переможці Всеукраїнських учнівським олімпіад з навчальних предметів - по 200 гривень, 3 учні - по 400 гривень (загальна сума 5000 гривень);

-          37 учнів шкіл та вихованців ЦДТ «Надія»: 25 переможців творчих конкурсів з художньо-естетичного, науково-технічного, еколого-натуралістичного напрямів, 12 переможців інтелектуального напряму  отримали від 200 до 1000 гривень (загальна сума 15400 гривень).

        Загальна сума виплат обдарованим учням шкіл та вихованцям ЦДТ «Надія» складає 59900 грн.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь