Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем Національної поліції України

Дата: 02.07.2021 14:26
Кількість переглядів: 984

  Фото без опису        4 липня – День Національної поліції України

Шановні поліцейські!

Ваша служба, створена для захисту життя, здоров'я і прав кожного жителя нашої держави. Щороку ряди поліції поповнюють юнаки та дівчата, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті і честі. Захист гуманності, рівноправності і здоров'я - це головне досягнення людства. Без поліції не було б справедливості, а без неї - стрімкого розвитку суспільства.

Служба в поліції - це не тільки важка праця. Це постійна готовність виконати будь-який наказ. Це вміння відрізнити істину від брехні. Це прагнення захистити невинного. Це бажання поліпшити людей, відновити мир і спокій у своїй державі.

Ми вдячні вам, співробітники поліції, за ту працю, яку ви вкладаєте у підтримання свободи і права, і за те істинне духовне рішення, яке підштовхнуло вас стати на варті порядку.

У День Національної поліції України бажаю всім співробітникам різкого скорочення злочинності, легкого викриття порушників закону та особистого благополуччя. Зичу вам міцної віри в своє святе покликання і в свою Батьківщину, здоров'я і процвітання. Спасибі за вашу нелегку працю! Зі святом!

                                                              Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь