Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Вітання з Днем Національної поліції України

Дата: 02.07.2021 14:26
Кількість переглядів: 974

  Фото без опису        4 липня – День Національної поліції України

Шановні поліцейські!

Ваша служба, створена для захисту життя, здоров'я і прав кожного жителя нашої держави. Щороку ряди поліції поповнюють юнаки та дівчата, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті і честі. Захист гуманності, рівноправності і здоров'я - це головне досягнення людства. Без поліції не було б справедливості, а без неї - стрімкого розвитку суспільства.

Служба в поліції - це не тільки важка праця. Це постійна готовність виконати будь-який наказ. Це вміння відрізнити істину від брехні. Це прагнення захистити невинного. Це бажання поліпшити людей, відновити мир і спокій у своїй державі.

Ми вдячні вам, співробітники поліції, за ту працю, яку ви вкладаєте у підтримання свободи і права, і за те істинне духовне рішення, яке підштовхнуло вас стати на варті порядку.

У День Національної поліції України бажаю всім співробітникам різкого скорочення злочинності, легкого викриття порушників закону та особистого благополуччя. Зичу вам міцної віри в своє святе покликання і в свою Батьківщину, здоров'я і процвітання. Спасибі за вашу нелегку працю! Зі святом!

                                                              Оксана Вінницька, міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь