Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Ситуація з водозабезпеченням міста залишається напруженою і незрозумілою

Дата: 07.07.2021 18:22
Кількість переглядів: 987

Фото без опису     7 липня відбулось засідання виконавчого комітету Першотравенської міської ради. В цілому розглянуто 11 питань.

Але головна тема сьогоднішнього обговорення - ситуація останніх днів з водозабезпеченням Першотравенська та міст Західного Донбасу.

 

Міський голова зазначила, що перший лист-повідомлення від «ДТЕК Дніпропетровські електромережі» про  знеструмлення ДЗД через заборгованість і, як наслідок, припинення водопостачання з 05.07.21 було отримано 1 липня. Щодня надходили повідомлення про нові дати відключення без зазначення часу та дати відновлення водопостачання.

 

На сьогодні ситуація продовжує залишатися напруженою і незрозумілою. Тому Оксана Вінницька запропонувала організувати робочу нараду 8 липня за участю обласного керівництва, народного депутата України, мерів міст Західного Донбасу та керівництва ДЗД для змістовної розмови з конкретним результатом.

                                                                                 Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь