A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

В амбулаторії обладнають ліфт для людей з інвалідністю

Дата: 09.07.2021 15:41
Кількість переглядів: 1004

Фото без опису9 липня під головуванням очільниці міста Оксани Вінницької відбулось друге засідання шостої сесії Першотравенської міської ради VIІІ скликання. Більшість рішень депутатами була прийнята 5 липня, а в цей день були розглянуті питання після доопрацювання.

 

Народні обранці внесли зміни до Переліків першого та другого типів об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Першотравенська, що підлягають передачі в оренду, до графіка проведення засідань постійних комісії Першотравенської міської ради VІІІ скликання та до бюджету Першотравенської міської територіальної громади на 2021 рік. Зокрема, Першотравенській міській лікарні на підключення лінії електроживлення для якісної та безперебійної роботи комп’ютерного томографа з резервного фонду буде залучено 300 тис. грн, у рамках державної програми щодо забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб з міського бюджету буде спрямовано 90 тис. грн на співфінансування державної субвенції у розмірі 210 тис. грн.

 

Рішенням міської ради були внесені зміни до фінансового плану КНП «Першотравенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги». За рахунок зменшення витрат на заробітну плату у зв’язку із виведенням із штату одиниці лікаря-акушера-гінеколога заклад буде приведено до норм доступності для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення шляхом створення безпечного і доступного середовища. Невдовзі в амбулаторії №1, яка знаходиться на другому поверсі ПЦПМСД, буде обладнано ліфт.

 

Окрім цього, депутати внесли зміни в міську Програму «Реформування і розвиток житлово-комунального господарства міста Першотравенська на 2020-2022 роки»; затвердили в новій редакції міську Програму фінансової підтримки комунальних підприємств житлово-комунальної сфери, заснованих Першотравенською міською радою, на 2020-2022 роки та заслухали звіт директорки МЖКП Ірини Кривенко про виконання фінансового плану, виробничої програми та фінансово-господарську діяльність Першотравенського МЖКП за І квартал 2021 року.

 

Також міською радою були затверджені рішення про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку; про встановлення ставки транспортного податку; про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб – підприємців та про встановлення ставок туристичного збору на території міста Першотравенська.

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь