A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 26.07.2021 15:56
Кількість переглядів: 802

Фото без опису     26 липня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Першотравенської міської ради. Присутні на засіданні члени виконкому розглянули 14 питань.

 

   Рішенням виконкому було затверджено розмір плати за місяць навчання в Першотравенській мистецькій школі на 2021-2022 навчальний рік у таких розмірах: фортепіано, гітара, спів – 420 грн; баян, акордеон -  250 грн; домра – 80 грн; струнно-смичкові, духові та ударні інструменти – 230 грн.

Як і у попередні роки, за рахунок міського бюджету у школі мистецтв навчатимуться діти-сироти, діти з багатодітних сімей,  діти-інваліди тощо.

У новому навчальному році грі на музичних інструментах та співу будуть навчатись 174 учні, серед яких 44 - пільговики. В цьому році музичну освіту у школі мистецтв отримали  14 дітей.

 

Розглянувши проєкт рішення про  підготовку та проведення приписки громадян 2005 року народження до призовної дільниці, члени виконкому затвердили основний та резервний склади міської комісії з питань приписки громадян до призовної дільниці. Приписка громадян 2005 року народження до призовної дільниці буде проведена  протягом січня-березня 2022 року на базі 5-го відділу Синельниківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в м. Першотравенську.

 

На засіданні також були внесені зміни до Регламенту роботи виконавчого комітету Першотравенської міської ради, відкориговані поштові адреси двох нежитлових  приміщень, прийнято рішення про нагородження Грамотами  виконавчого комітету передовиків виробництва ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» з нагоди Дня шахтаря тощо.

 

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь