Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Енергоефективний проєкт йде до завершення

Дата: 29.07.2021 16:25
Кількість переглядів: 753

Фото без описуНа фінішну пряму вийшло впровадження субпроєкту «Покращення умов надання послуг дошкільної освіти у ДНЗ «Казка». Незабаром тут старі вікна будуть повністю замінені на нові енергозберігаючі. Роботи виконуються якісно з використанням сучасних матеріалів та інноваційних технологій.         

 

Станом на сьогодні виконано майже 95 % робіт, які виконуються в рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI». Проєкт упроваджується Українським фондом соціальних інвестицій за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Банк розвитку KfW.

 

Кінцева мета впровадження проєкту - значне зниження витрат на опалення і створення більш комфортного мікроклімату. Разом з першотравенськими дітлахами в садочку також виховується близько 10 дітей із сімей ВПО. Наразі з  усього видно, що енергоефективно спрямована мета буде успішно досягнута.

 

Слід додати, що Першотравенськ не перший рік плідно співпрацює з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ), місією якого є розбудова потенціалу територіальних громад. Минулої осені у колишньому гуртожитку створено перше тимчасове житло для внутрішнього переміщених осіб, в якому комфортно проживають 4 родини.

 

Цьогоріч за сприяння УФСІ та фінансової підтримки Німеччини планується ремонт приміщень амбулаторії № 2 Першотравенського міського центру первинної медико-санітарної допомоги.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь