A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Літо - сезон відпочинку та приємних вражень

Дата: 03.08.2021 10:14
Кількість переглядів: 647

     У цю чудову пору року хтось їде до моря чи йде у гори, а хтось мандрує світом. Валерій Вигонський, Почесний громадянин міста Першотравенська, з тих, хто прагне частіше бувати у місті, де ріс та ставав спортсменом високого рівня. Наразі він займається спортом та тренує юнаків у столичному клубі в Києві.  

 

Буваючи у Першотравенську, окрім спілкування у родинному колі, Валерій проводить тренування для всіх бажаючих любителів кікбоксингу:

- Заздалегідь повідомляю в Іnstagram про дату та час тренування. Збираємося,  тренуємося, спілкуємося, я ділюсь своїм досвідом. Сьогодні були хлопці з Павограда, з якими я бував на чемпіонатах світу з кікбоксингу, хлопці з четвертої школи, малюки зі спортцентру «Тайсон». Після тренування поділився своїми враженнями про нещодавній бій у Палаці Спорту між чемпіоном світу з боксу Денисом Берінчиком та Артемом  Лобовим. У мене там теж був бій з доволі сильним суперником, якого я переміг.

Раджу молоді займатися спортом, розвиватися, брати правильний приклад, прагнути  кращого. Адже спорт відкриває нові можливості. Своїми досягненнями ми робимо наше місто відомим в інших областях, містах та країнах. Це вагомий внесок в розвиток спортивного руху.

 

Довідково: Валерій Вигонський - Заслужений майстер спорту України з кікбоксингу; багаторазовий переможець чемпіонатів і кубків України з кікбоксингу; переможець кубка світу з кікбоксингу 2012 року; чемпіон Європи з кікбоксингу 2013 року;  чемпіон світу з кікбоксингу 2016 року (Італія); чемпіон світу з тайського боксу 2017 року (Таїланд); чемпіон світу з кікбоксингу 2017 року (Італія);  чемпіон світу з тайського боксу 2019 року (Таїланд).

Валерій відстоює честь України і рідного міста на всеукраїнських та міжнародних змаганнях з тайського боксу, кікбоксингу. 

Звання «Почесний громадянин міста Першотравенська» присвоєно у 2018 році.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь