A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах отримали гуманітарну допомогу

Дата: 05.08.2021 15:59
Кількість переглядів: 1111

Фото без описуПершотравенському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завдяки співпраці із Благодійною організацією «Надія і житло для дітей» вдалося реалізувати гуманітарну допомогу для чотирьох сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Кожна сімя має свою соціальну історію, для кожного з них допомога стала не просто матеріальним внеском, але й моральною підтримкою, знаком - комусь не все одно, що з ними буде. А також - надією на краще і стимулом змінюватись самим.

Сім’я В., в якій виховується четверо дітей, отримала двоповерхові ліжка й матраци - раніше мати із дітьми спала на підлозі. Також сім’я отримала постільну білизну, харчовий набір і шпалери.

Сім’я З., в якій виховується троє дітей, отримали дитяче ліжко для немовляти, шафу для одягу, харчовий набір та постільну білизну.

Одинока мати А. отримала пральну машину, водонагрівач, постільну білизну, продуктовий набір, шпалери та необхідні будівельні матеріали для ремонту.

Сім’я неповнолітньої одинокої матусі отримала газову плиту, 3 пачки памперсів, засоби гігієни для дітей, миючі засоби, продуктові набори, шпалери та необхідні будівельні матеріали для ремонту кухні і коридору.

Матеріальна допомога сім’ям з дітьми, які опинились у складних життєвих ситуаціях, надана в рамках проєкту “На шляху запобігання інституалізації немовлят і дітей раннього віку та виведення дітей із будинків дитини в умовах пандемії Covid-19” за підтримки дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні UNICEF Ukraine.

Першотравенський міський Центр соціальних служб

для сім’ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь